Hanna.Svensson

Alla inlägg under maj 2014

Av Hanna - 11 maj 2014 01:01

Hej! Det var inte Sverige som van eurovision song contest!!!


Imorgon ska jag och Tova kanske vara med varandra. Vi visste inte om det gick nuj så vi får se imorgon!!

Om inte jag kan det så är jag nog i stugan! 


Alltså det har inte hänt något riktigt specielt (som jag kommer på just nu) sen senast. Haha! Så jag vet verkligen inte vad jag ska skriva!!!



   Gammal bild påm Tova    


Aja jag kommer nog inte skriva något mer ikväll så godnatt!!

Av Hanna - 5 maj 2014 13:06

Just nu sitter jag och har Engelska!! Vi håller på med en ippsats, My passion tror jag den heter! Jag skriver då om Bloggare och bloggar och om att jag själv bloggar. Men nu är det så att jag har slut på ideér, så jag undrar om ni har några ideér åt mig så att jag blir klar. Vi ska vara klar på måndag nästa vecka...! Det ska ta minst 5 minuter att redovisa och det gör det då inte för miig! Så släng iväg några ideér i kommentarerna så är ni jätte snälla!!  

Av Hanna - 4 maj 2014 21:16

Ja det var några stycken som komenterade mitt inlägg "fortsätta/sluta"! Ni tyckte att jag skulle fortsätta med att blogga och så, det tycker jag är kul! Ni som inte läst kommentarerna på det inlägget kan ju göra det! (ni förstår ksk mer då) Jag fick bland annat en kommentar om  att jag skulle skriva om det jag tycker är kul och inte om vad jag tror folk vill läsa om!! 

Och då kan jag säga att det är ju det jag gör, men det skulle vara kul om folk frågade och sa vad dom tyckte. För jag vill ju inte t.e.x göra en room tour utan att nån har bett om det! Det tycker jag inte är kul! Så vill ni ha en room tour eller se hur jag brukar sminka mig eller att ni ger miig en utmaning så säg de! Jag tycker bara det skulle vara kul! Tack för miig då!!  

Av Hanna - 3 maj 2014 15:10

Det är seroöst oväder utanför!! Det regnar och haglar samtidigt! Det bara smäller i fönstren, det låter jätte mkt i mitt rum!! 

Jag vill att det ska sluta för det låter så mkt!! Haha ja det är väll bara att leva med det annntar jag! 


En till gammal bild på miig!

 

Av Hanna - 3 maj 2014 14:50

Ni undrar säkert vad jag menar med "fortsätta/sluta" Som det står i rubriken! Och det ska jag ta och berätta för er!! 


Jag tycker inte att det är lika roligt att  blogga längre. Jag får sällan kommentarer i mina inlägg, varken när jag ställer en fråga eller två åt er eller annars. Jag får inte ens frågor i mina frågestunder. Det tyckar jag är väldigt tråkigt!! 

Jag vet inte äns om det bara är mina kompisar som jag typ träffar varje dag i skolan eller om det är fler som läser min blogg! 

Jag har mer jag kan skriva om som tex hur min valborg var och allt kul jag gjorde under bilens dag. Men jag känner när jag sätter mig vid datorn och tänkt blogga, att nä varför ödsla energi på det när jag kan göra annat!


Så nu ber jag er mina läsare att kommentera detta inlägg med vad jag ska göra för inlägg eller så! Eller kommenter bara att ni vill att jag ska fortsätta med bloggen om ni vill det!! (har alldrig sakt att jag ska lägga ner bloggandet!


Delar med mig av en väldigt gammal bild!!


 

Sök i bloggen

Hanaas Gästbok

Presentation


Klicka här för att få veta lite mer om mig :)

Fråga mig

14 besvarade frågor

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Omröstning

Är min blogg bra/dålig?!
 Sådär
 bra
 okej
 dålig
 Inte bra alls
 Jätte bra
 KUNG!!!!!!!!!!!!!!!!
 Kan bli bättre

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19 20 21
22
23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards