Hanna.Svensson

Alla inlägg under januari 2014

Av Hanna - 9 januari 2014 21:24

Hejj! Idag så fick jag mitt spel :D (som jag pratade om i ett annat inlägg) 

Det är "Singstar part" Jah har ju ett som jag fick i julklapp det är en skiva med Abba låtar :) Ska föröka skaffa mer skivor med andra låtar oxå (såklart andra låtar, hahaha) 

Jag har ju oxå ett spel till wii man sjunger på men det tycker inte jag är lika kul som singstar. Singstar har jag velat haft ett bra tag, jag tycker verkligen att det är jätte kul att sjunga singstar med mina kompisar.... Inte för att jag är bra på att sjunga men det är så kul endå! AJA! 



Nu har ni chansen att säga vad jag ska skriva om i ett inlägg det kan vara allt från min bästa händelse till min bästa kompis, en dag  i mitt liv eller ja vad ni vill veta!

 

Säg vad jag ska skriva om i ett inlägg så gör jag det!! Gör det nu medan du har chansen!!

Av Hanna - 7 januari 2014 20:36

Heej! Jag tycker att ni ska kolla in Moa Murdress´s blogg! Den hittar ni  här!  Jag läser hennes blogg ungefär varje dag. Hon gör grymt bra inlägg. Hon har skrivit ett inlägg om hur man kan göra sin blogg större, hon gör inlägg som både peppar och inspererar! Det är verkligen värt att ta sig tid och läsa hennes blogg!  Man kan oxå hitta henne på youtube, jag tror att jag kollat alla hennes videos som hon har där, älskar verkligen att kolla på henne´s videos dom är så sjukt bra! Och jag gillar verkligen ditt hår, både färgen och frisyren! Här får ni se två bilder på Moa som jag har tagit från google! Men som jag sa kolla http://epicfaiil.se/


!            

Av Hanna - 7 januari 2014 11:17

Hejj. Jag tänkte att jag skulle göra ett litet inlägg nu för jag vet inte om jag har tid senare idag. För jag ska sitta och plugga idag, jag har nämligen minst 2 prov nångång nu efter lovet, och jag ska nog plugga lite till AM kortet oxå! Och jag ksk får mitt spel i brevlådan idag, jag beställde det på internet nån dag förra veckan så det ksk kommer idag HOPPAS :D Men jag berättar inte vad det är för spel för då kan jag göra ett inlägg om det sen när jag fått det! Men nu ska jag sätta mig och plugga.   

Av Hanna - 3 januari 2014 20:57

Heej, Jag har haft en jätte bra dag! Först vid typ 12.30 så kom Tova hit och så var vi med varandra ett bra tag sen vid typ 15.00-15.30 nån gång så frågade Stina om hon kunde komma och vara med oss. Så jag har varit med dom hela dagen. Dom åkte typ nyss hem, eller typ mellan 20.00-20.30 Just nu sitter jag och skypar IGEN, haha. Just nu skypar jag med stina, vi väntar på att Tova ska logga in! 

Jag kan inte mer än säga att detta har varit en väldigt rolig dsg med massa skartt! 

Imorgon så ska jag vara med Tova igen för vi ska åka till birsta, Yaay!! 

Sen så har jag inget inplanerat vad jag vet, ksk kav vara mer mä Tova och Stina nån dag om dom vill jag vet inte! Men det hade vare kul! :D 

Stina sitter just nu och äter chips och kollar på telefånen! Så jag ksk ska ta och vara lite social. 

 

Har ingen bild att lägga ut! 

 

Kram från Hanna <3

 

 



Av Hanna - 2 januari 2014 20:38

Hejj

sitter och läser en blogg och ksk snart ska kolla in lite av hennes videos på youtube :)!

Sitter och skypar mä Tova oxå! Vi "skypar" typ!! Nä men hon la på men nu pratar vi igen haha! 

Jag ska vara med henne imorgon :D Och sen på lördag så ska vi åka ner till sundsvall och shoppa på birsta! Jätte kul :D Läääängtar tills imorgon, och lördag jätte mkt!    

Ni ska få en bild på MIN FINA vän     

LOVE YOU TOVA   

Sök i bloggen

Hanaas Gästbok

Presentation


Klicka här för att få veta lite mer om mig :)

Fråga mig

14 besvarade frågor

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Omröstning

Är min blogg bra/dålig?!
 Sådär
 bra
 okej
 dålig
 Inte bra alls
 Jätte bra
 KUNG!!!!!!!!!!!!!!!!
 Kan bli bättre

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards